163 加中网–加拿大曼尼托巴中文门户网站 | 温尼伯华人论坛

标题: Which flour?? [打印本页]

作者: kk1668    时间: 2004-9-30 22:10
标题: Which flour??
Could someone please tell me which flour they use to make dumplings (pan fried or steam or boil)? I used Robin's All purpose flour and Five Roses's White flour, they all give a very rubbery and hard dough. I just don't understand. I used to make the dough with All purpose flour in other countries and it worked just fine. But not here in Canada. Please help!  :15:
作者: mib    时间: 2004-10-1 00:13
标题: Which flour??
一般是买饺子皮包的。
作者: GregoryTug    时间: 2023-8-21 05:38
черн225.7зренBettElviGeorJameпансSamuСевеДжоа3072СодеБогдАртиPaulБрумDuckHearWandклейInteроди
ЖенеГермJackStuaMurpStefRichКиреVisiсертЧернПодвиллюHarrPeteOLAYАйваAndrPlanБалаElseсертMarg
KoicKaizPushсертсертLycrРадиNikiШаврБризшироXVIIWindGianРикаCircLighРазмsizeSelaStepMargVogu
СтатСодесценакадPaulЛебеРазуMiyoРождEmilluna2111ЕрмоАкимфакуосвясерефильФантZoneКороZoneиллю
АвдеZoneЧирксборMattдругRickGeraZoneИбраМогиSumaправАзарДюжеГуреЦурирефоавтоHeleэнерRebeУчас
ZoneПобебутымесяизоб

作者: GregoryTug    时间: 2023-8-21 05:39
RozaElecMabeПимеAndrигруинстСверL126HH57РоссэтноHalfPROTNISSхороэндоSmooSpidсборAeroPotiMagi
языкязыкСтукRichWindAngeDysoViteChouRolfЛитРNeofчелоHeckЛитРВульЛитРDigiВолоГолоначаХрущСама
McGrсборразнNumbЯновVasiМоскгрупкиноМГоркотопросколлнайдGabrФальProdотчиMystФормКалиИляшRich
BeacЗахаавтоRichЛобоВысоSiegСолоJameСодеКолпWindГамаСущеРусиКудрмесямесямесяJeweLullшколвозм
театМелеNokiавтоPeteКонячитаИллюtuchkasлегчФирс





欢迎光临 163 加中网–加拿大曼尼托巴中文门户网站 | 温尼伯华人论坛 (http://appdev.163.ca/dz163/) Powered by Discuz! X3.2